Plantcon A/S byder dig velkommen.

Plantcon er specialist i Plant Design software fra AVEVA, Cambridge UK. Vi tilbyder en lang række ydelser i relation til PDMS og Everything3D

Historie

Plantcon A/S blev dannet i november 1998 og var indtil midt i 2009 salgs agent for AVEVA i Danmark - hvilket vil sige i godt 10 år.

Plantcon og AVEVA besluttede at afslutte dette samarbejde i 2009 da AVEVA vil have anderledes fokus på Danmark og ansatte egen salgs medarbejder her.

Men Plantcon fortsætter med at anvende E3D og PDMS fra AVEVA og vi udbyder fortsat trænings kurser og konsulent tjenester - men nu som uafhængig af AVEVA.

Vi kan også stadig hjælpe og rådgive, hvis man ønsker rådgivning i forbindelse med anskaffelse om implementering af 3D Plant Design. Kontakt os endelig - også hvis I ønsker blot at tale om eventuelle ideer.

Vi har sammen med kunder deltaget i projektarbejde i PDMS, og har i den forbindelse erfaringer med at arbejde både ude hos kunder men også fra vort kontor med udveksling af data over Internettet

Aveva er en af verdens førende leverandører af computerbaseret design løsninger til procesindustrien.

Blandt kunderne finder man ABB Gruppen, AMEC, Alstom Power, Aker Kvaerner, BASF, BNFL, Dupont, Electricité de France, Exxon, Flour Daniel, Foster Wheelrr, Gulf Interstate, Hitachi, Hyundai Heavy Industries, JFNL, Jacobs Engineering, KBR, Uhde, Merck, Mitsubishi Heavy Indistries, Mustang, Paragon Engineering, Shell, Saipem, Technip Wodd Group samt mange flere.

I Danmark bruges systemerne også af

Kontakt os, hvis du ønsker en snak om software til anlægsdesign.

Med venlig hilsen

PLANTCON A/S

Kurt Engelst Kærgaard


PLANTCON A/S u Druehaven 33 u 7000 Fredericia u Tel: 45 2751 0174

email: kek@plantcon.dk